Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 26. do 30. kolovoza 2013.

23. kolovoza 2013.

Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od 26. do 30. kolovoza održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom, prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice te igranje šaha.
U ponedjeljak, 26. kolovoza održat će se posljednja ljetna pričaonica za djecu predškolske dobi (od 4 godine nadalje) pod nazivom „Nikol vam priča“. Ovog ponedjeljka od 17.30 do 18.30 sati pričat će pustolovnu priču „Emilija u zemlji kotača“. Ovčica Emilija jednog dana otkriva da može reći „ne“ i upravo zbog tog otkrića doživljava svoju prvu veliku pustolovinu.
U utorak 27. kolovoza s početkom u 17.00 sati u Čitaonici tiska posjetitelji će moći pogledati dokumentarni fim „Mariška band“.
Radionica španjolskog jezika “La lengua española con Lalo y Lola = Španjolski s Lalom i Lolom” održat će se u utorak, 27. kolovoza od 18.00 do 18.45 sati u Dječjem odjelu. Radionica je namijenjena djeci od 5 do 8 godina, a voditeljica je Kristina Koluder, apsolventica francuskog i iberoromanskih jezika na Sveučilištu u Zadru.
U srijedu , 28. kolovoza s početkom u 10.00 sati pod suncobranima ispred Knjižnice održat će se kreativna radionica za djecu osnovnoškolske dobi „Boje na staklu“. Voditeljice su knjižničarke s Dječjeg odjela. Radionica „Svila i boje“ koja se trebala održati u suradnji s članovima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom – Klubom Latica, otkazana je.
Za djecu i mlade u četvrtak, 29. kolovoza s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica „Ljetno surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.
U petak, 30. kolovoza u 10.00 sati održat će se posljednje predavanje u okviru ciklusa „Zdravstveni susreti pod suncobranima“. O raku debelog crijeva posjetitelji će moći razgovarati s Nadicom Šimodi, dr. med. Program će se održati na terasi knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.
U radno vrijeme knjižnice, u Dječjem odjelu djeca mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Provjeri svoj eko IQ!“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Do 30. kolovoza knjižnica radi ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati. Od ponedjeljka, 2. rujna Knjižnica radi uobičajeno, ponedjeljak – petak od 8.00 do 19.00 sati i prve tri subote u mjesecu od 8.00 do 13.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice