Događanja u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica od 24. do 29.7.2017.

21. srpnja 2017.

Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje održat će se u ponedjeljak, 24.7.2017. s početkom u 17.30 sati u Dječjem odjelu. Na rasporedu je priča “ Medo i klavir”

Priča je to o pravom prijateljstvu, ljubavi i o tome kako treba slijediti svoje srce i snove.

U ponedjeljak, 24.7.2017. u 21.00 sat u dvorištu Kina i Knjižnice ili u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska na 1. katu Knjižnice održat će se projekcija TED govora na otvorenom s temom „Vrijeme je za odmor“. Organizatori su odabrali zanimljive govore koji će posjetiteljima pomoći da spoznaju koliko je odmor važan te kako se dobro odmoriti.

Pozivamo Vas da ponesete dekicu i u ugodnom ozračju i društvu potražite inspiraciju. Ako još niste, započnite godišnji odmor zanimljivim idejama vrijednim širenja! VAŽNA NAPOMENA: za projekcije TED govora nije Vam potrebna ulaznica.

U utorak, 25.7.2017. u 17.00 sati u Le Petit cafeu održat će se sastanak Čitateljskog kluba Knjižnice i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica. Tijekom ljeta čitamo nešto po svom izboru, a na ovom sastanku razgovaramo o pročitanim biografijama i autobiografijama. 

Svi zainteresirani dobrodošli su, čak i ako nikad prije nisu bili na sastancima kluba! 

U četvrtak, 27.7.2017. održat će se radionica za djecu od 9 do 14 godina „Digitalni laboratorij“ – program informatičkog i informacijskog opismenjavanja u kojem polaznici mogu naučiti što su to micro: bitovi, kako koristiti web 2.0 alate i korisne web stranice. Radionica će se održati u Dječjem odjelu s početkom u 13 sati. 

U petak, 28.7.2017. u 10 sati na terasi ispred Knjižnice ili u Čitaonici tiska na 1. katu u slučaju lošeg vremena održat će se 3. Zdravstveni susret pod suncobranima na temu “Priprema za vađenje krvi važnija je nego što mislite”. Susret se organizira u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, a o ovoj će temi govoriti Nikolina Puc, spec. med. biokemije i lab. medicine i Darko Palaš, lab. tehničar. Učenici i nastavnici usmjerenja za medicinske sestre/medicinske tehničare opće njege Srednje škole Koprivnica zainteresiranima će mjeriti krvni tlak, razinu šećera u krvi i indeks tjelesne mase.

U subotu, 29.7.2017. od 9.00 do 13.00 sati održat će se druga Ljetna tržnica knjiga u Gradskom parku. Svi građani, knjižari ili nakladnici koji žele na Ljetnoj tržnici knjiga ponuditi knjige, školske udžbenike, časopise, stripove, gramofonske ploče, CD-e i sl. neka najave svoje sudjelovanje do četvrtka 27. srpnja 2017. bilo dolaskom u Knjižnicu, bilo na telefon 048/622-363 (kućni 115) ili e-mail: strucni@knjiznica-koprivnica.hr. Štandovi za prodaju nažalost neće biti osigurani pa pozivamo sudionike da improviziraju sa smještajem građe. Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica ponovno će na prodaju ponuditi otpisane knjige iz svog amortiziranog fonda. U slučaju jake kiše, Ljetna tržnica knjiga neće se održati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice