Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 23. do 28. siječnja 2017. godine

24. siječnja 2017.

U ponedjeljak, 23.1.2017. u 16.30 sati održat će se Pričaonica za predškolce od 4 godine. Voditeljica je odgajateljica Branka Grudić, a čitamo priču Mačak Sivko. U pričaonici će sudjelovati i knjižničarka te polaznicima predstaviti mBot robot, kao i aplikaciju za čitanje koja će na nekim stranicama „oživjeti“ spomenutog mačka Sivka.

U srijedu, 25.1.2017. u 13.00 sati na rasporedu je radionica informatičke i informacijske poduke djece i mladih „Mreža plus: istraži korisne web alate i stranice!“. Program je besplatan, a namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta. Naglasak je na pretraživanju i odabiru informacija na internetu te se djeci preporučuju korisni web alati.

U petak 27.1.2017. u 18.00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će  se prva ovogodišnja projekcija odabranih TED govora na temu „Kako biti bolji u 2017. godini“. Organizatori su pripremili zanimljive govore koji će potaknuti posjetitelje na razmišljanje, ali ih i inspirirati na promjenu u svakodnevnom životu. Tijekom ljeta 2016. godine organizirane su projekcije govora u prostoru knjižnice i dvorištu kina Velebit na otvorenom koje su bile dobro posjećene te su organizatori u komunikaciji s posjetiteljima došli do zaključka da bi mogli u 2017. godini svaki mjesec održati po jednu projekciju TED govora na određenu temu. Zato vas pozivamo da se u ugodnoj atmosferi i društvu inspirirate zanimljivim idejama vrijednim širenja.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice