Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 22. do 27. srpnja 2013

17. srpnja 2013.

LJETO U KNJIŽNICI

Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od ponedjeljka, 22. srpnja pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno: čitaonica na otvorenom, prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice te igranje šaha.

U ponedjeljak, 22. srpnja održat će se pričaonica za djecu predškolske dobi (od 4 godine nadalje) pod nazivom „Nikol vam priča“. Voditeljica ovih pričaonica, koje će se održavati svakog ponedjeljka do kraja kolovoza od 17.30 do 18.30 sati, je Nikol Bali, studentica hrvatskog jezika i književnosti te filozofije na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Pored toga, voditeljica je pričaonica u Gradskoj knjižnici Rijeka i jedna od „teta pričalica“ u Dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. Ovog ponedjeljka ispričat će priču o šarenom sloniću Elmeru koji se pokušava uklopiti u svoje krdo.
Utorkom od 18.00 do 18.45 sati u Dječjem odjelu održavaju se radionice stranih jezika za djecu od 5 do 8 godina. Ovog utorka, 23. srpnja, na rasporedu je radionica talijanskog jezika „Giochiamo in italiano! = Igrajmo se na talijanskom!“ koju će voditi Marinela Gogić, mag. talijanskog jezika.
Za djecu i mlade u četvrtak, 25. srpnja s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica „Ljetno surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način namijenjena djeci osnovnoškolske dobi.
U okviru ciklusa „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ u petak, 26. srpnja u 10.00 sati Biserka Zlatar, bacc.med.tech. i Gordana Havaić, bacc.med.tech govorit će o temi „Zlostavljanja i zanemarivanja djece… Kako prepoznati i reagirati?“. Program će se održati na terasi knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.
Druga ljetna tržnica knjiga održat će se u subotu, 27. srpnja 2013.u Gradskom parku od 9.00 do 13.00 sati gdje će biti moguća kupovina knjiga po povoljnim cijenama.
U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Provjeri svoj eko IQ!“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice