Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 22 do 26.5.2017.

20. svibnja 2017.

U ponedjeljak, 22.5.2017. s početkom u 16.30 sati u Dječjem odjelu Knjižnice održat će se Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje. Pričaonicu vodi odgajateljica Branka Grudić, a gošća je Lidija Bedeković koja će povodom Međunarodnog dana biološke raznolikosti predstaviti svoj prvijenac – komplet bojanki i slikovnica za djecu „Abeceda šumskog svijeta“.

U srijedu, 24.5.2017.  u 19.30 sati u Čitaonici tiska Ivana Plechinger predstavit će knjigu “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” koja nam otkriva poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenucima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. Ova je knjiga – prepuna ljubavi i nade – svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. Knjiga je objavljena u izdanju Naklade Ljevak i moći će se kupiti po povoljnijoj cijeni.

Program „Mreža plus: istraži korisne web alate i stranice!“ – radionica informatičke i informacijske poduke djece i mladih održat će se u srijedu, 24.5.2017. u Dječjem odjelu s početkom u 13.00 sati.

U petak 26.5.2017. u 18.00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ održat će se četvrta ovogodišnja projekcija TED govora s temom „Recite zbogom lošim navikama“. Organizatori su odabrali zanimljive govore koji će posjetiteljima pomoći da spoznaju kako nastaju loše navike te kako ih se mogu pokušati riješiti. Započnite vikend zanimljivim idejama vrijednim širenja!

VAŽNA NAPOMENA: za projekcije TED govora nije Vam potrebna ulaznica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice