Događanja u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica od 21. do 25.8.2017.

18. kolovoza 2017.

    Pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje održat će se u ponedjeljak, 21.8.2017. s početkom u 17.30 sati u Dječjem odjelu. Na rasporedu je priča “Zog”. Voditeljica je Tamara Kralj.

    U utorak, 22.8.2017. u 17.00 sati u Le Petit cafeu održat će se sastanak Čitateljskog kluba Knjižnice i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica. Tijekom ljeta čitamo nešto po svom izboru, a na ovom sastanku razgovaramo o pročitanim putopisima. Svi zainteresirani dobrodošli su, čak i ako nikad prije nisu bili na sastancima kluba!

    U četvrtak, 24.8.2017. održava se program informatičkog i informacijskog opismenjavanja „Digitalni laboratorij“ za djecu od 9 do 14 godina u kojem polaznici mogu naučiti što su to micro: bitovi, kako koristiti web 2.0 alate i korisne web stranice. Radionica se ljeti održava svakog četvrtka u Dječjem odjelu s početkom u 13.00 sati.

    U petak, 25.8.2017. u 10.00 sati na terasi ispred Knjižnice ili u Čitaonici tiska na 1. katu u slučaju lošeg vremena održat će se 6. Zdravstveni susret pod suncobranima na temu “Pedesete su nove tridesete – ako se krećete i vježbate!”. Susret se organizira u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, a o ovoj će temi govoriti Zdenka Kuzmić, prvostupnica fizioterapije.

    U radno vrijeme knjižnice provodi se Olimpijada čitanja 2017. u kojoj sudjeluju učenici svih 3. razreda OŠ „Braća Radić“., ljetni on-line kviz znanja „Koliko dobro poznaješ svoju knjižnicu?“ dostupan na poveznici: https://goo.gl/forms/QVVvneZgCOz6B9Tf1, kompjutorske radionice, video projekcije, glazbene slušaonice kao i akcije Imaš malo vremena? Volontiraj u knjižnici!,  Voliš li retro? Posudi iz knjižnice CD i DVD! i Promoviraj čitanje pomoću QR kodova. Cilj ovih akcija je promocija volontiranja u knjižnici, bogatih knjižničnih zbirki s glazbenim i video medijima te poticanje čitanja korištenjem nove tehnologije.

    Ljetno radno vrijeme Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica je ponedjeljkom i utorkom od 12 do 19 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati. Uprava radi svakim radnim danom od 7 do 15 sati. Subotama knjižnica neće raditi. Ljetno radno vrijeme završava 1.9.2017.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice