Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 20. do 25. kolovoza 2012.

16. kolovoza 2012.

Tijekom cijelog mjeseca kolovoza pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom te prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice.

U utorak 21. kolovoza s početkom u 17.00 sati u Čitaonici tiska u sklopu programa “Gledajmo u Knjižnici” prikazivat će se dokumentarni film “Trijumf volje” i nekoliko animiranih filmova. Središnja tema ovih filmova je nacistička propaganda prije i u vrijeme Drugog svjetskog rata.
U utorak 21. kolovoza od 18.00 do 18.45 u Dječjem odjelu knjižnice održat će se Moja prva kompjutorska radionica namijenjena djeci predškolskog uzrasta. U radionici najmlađi će se upoznati s računalom i kroz igru uz pomoć CD-ROM-ova upoznati slova, brojeve, prirodu, čitati digitalne slikovnice i saznati kako na zdrav i siguran način koristiti računalo.

Kreativna radionica „Drvo je planet“, u kojoj će se izrađivati skulptura stabla od recikliranog materijala, održat će se u srijedu 22. kolovoza s početkom u 10.00 sati pod suncobranima ispred Knjižnice u suradnji s Udrugom „Terra Podraviana“. Radionicu će voditi Ivana Kranželić i Zoran Gavrilović.
U srijedu 22. kolovoza s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu, pod vodstvom knjižničara, održat će se radionica „Surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.U subotu, 25. kolovoza u Gradskom parku od 9.00. do 13.00 sati održat će se ovogodišnja 3. ljetna tržnica knjiga.

U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca i mladi mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Upoznajmo Finsku – zemlju naše sestrinske knjižnice iz grada Sasatamale“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.

Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice