Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 16. do 20. srpnja 2012.

10. srpnja 2012.

Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od ponedjeljka, 16. srpnja pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom te prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice.
„Gledajmo u knjižnici!“ program je za odrasle koji se održava u Čitaonici tiska svakog drugog utorka u ljetnim mjesecima. Ovog utorka, 17. srpnja 2012. u 17.00 sati prikazivat će se animirani film „Životinjska farma“. Film je nastao 1954. godine prema istoimenoj alegorijskoj noveli Georgea Orwella koja se smatra jednom do najjačih kritika Sovjetskog Saveza i izvitoperenosti socijalističkih ideja o pravdi i boljem životu za sve. Nakon projekcije gledatelji će moći prokomentirati film. Voditeljica programa je Maja Gačan.
U srijedu, 18. srpnja s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu, pod vodstvom knjižničara, održat će se radionica „Surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.
U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca i mladi mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Upoznajmo Finsku – zemlju naše sestrinske knjižnice iz grada Sasatamale“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice