Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 12. do 16. kolovoza 2013.

6. kolovoza 2013.

LJETO U KNJIŽNICI
Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od ponedjeljka, 12. pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno: čitaonica na otvorenom, prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice te igranje šaha.

U ponedjeljak, 12. kolovoza u Čitaonici tiska s početkom u 17.00 sati održat će se program namijenjen odraslima „Gledajmo u knjižnici!“. Ovog ponedjeljka na rasporedu je TEDxKoprivnica – samostalno organiziran događaj širenja vrijednih ideja iz baze TED predavanja.

I ovog ponedjeljka, 12. kolovoza, djeca predškolske dobi i njihovi roditelji mogu prisustvovati ljetnoj pričaonici „Nikol vam priča“. Voditeljica pričaonice je Nikol Bali, studentica hrvatskog jezika i književnosti te filozofije na Sveučilištu u Rijeci. U pričaonici će se pričati priču o Čarapojedcu, neobičnom stvorenju koji stanuje pod krevetom i hrani se nepospremljenim čarapama. Polaznici pričaonice moći će sami izraditi svog „Čarapojedca“.

U utorak, 13. kolovoza od 18.00 do 18.45 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica talijanskog jezika namijenjena djeci od 5 do 8 godina „Giochiamo in italiano! = Igrajmo se na talijanskom!“ koju će voditi Marinela Gogić, mag. talijanskog jezika.

U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Provjeri svoj eko IQ!“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.

Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice