DOGAĐANJA od 28. 07. – 03. 08. 2008.

25. srpnja 2008.

Ponedjeljak, 28.07.2008. od 10.00 do 11.00 sati (pod suncobranima ispred Knjižnice ili u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska na prvom katu Knjižnice)

Konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima “Zajedno do zdravlja”
TEMA: ” Spolno prenosive infekcije” – mr.sci.dr V.Mađarić

Spolnost je dio naše svakodnevnice. Međutim, svake godine više od 400 milijuna odraslih osoba u svijetu oboli od spolno prenosivih bolesti a oko 60 % infekcija se pojavljuje u osoba mlađih od 25 godina. Svijest o značenju zaštite od spolno prenosivih bolesti nije još uvijek dovoljna, jer je uobičajeno shvaćanje da je u seksualnom životu dovoljna zaštita od neželjene trudnoće dok se o spolno prenosivim bolestima malo zna. Dr. Mađarić savjetovat će nas što treba znati i o čemu treba razmišljati prije stupanja u spolne odnose, te kako izbjeći najčešće spolno prenosive bolesti uzrokovane virusom HIV-a, hepatitisa B i C te humanim papilomavirusom.

Ponedjeljak, 28.07. 2008. od 16.30 do 18.00 sati (Dječji odjel)

Ljetna pričaonica za predškolce – “Zvučna slikovnica – što je to?”. Voditeljica: Branka GRUDIĆ, odgajateljica

Nakon izrade digitalne slikovnice, edukacija predškolske djece o novim medijima nastavlja se u Pričaonicama koje će se održavati od kraja srpnja pa do kraja kolovoza. Zvučna slikovnica na CD-ima komplementarna je tiskanoj slikovnici, a posebno je zanimljiva i korisna djeci koja tek uče čitati. Pozivaju se roditelji da dovedu svoje mališane od 4 do 6 godina u Pričaonicu. Igra i zabava su zajamčeni!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice