Događanja Dječjeg odjela

25. studenoga 2016.

U ponedjeljak, 28.11.2016. održat će se Pričaonica za predškolce u suradnji s Udrugom slijepih Koprivničko-križevačke županije. Tema Pričaonice je Točkasto pismo, a članice udruge upoznat će djecu s Brailleovim pismom i tehnikama čitanja i pisanja slijepih osoba. Cilj ovakvih programa je senzibilizacija djece o životu i potrebama slijepih i slabovidnih osoba. Voditeljica pričaonice je odgajateljica Branka Grudić.

U srijedu, 30.11.2016. od 13:00 do 14:00 sati će se održati program informacijske i informatičke poduke „Mreža plus“. Program je besplatan, a namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta. Naglasak je na pretrazi, odabiru i korištenju informacija na mreži kao i služenje korisnim web 2.0 alatima.

U subotu, 3.12.2016. održat će se dva programa. U 10.00 sati na rasporedu je Radionica njemačkog jezika u Dječjem odjelu. Radionice su besplatne, provode se u suradnji s nastavnicama njemačkog jezika, a ovog puta voditeljice su Helena Balaško i Ivana Mihoci. U odjelu možete posuditi knjige na njemačkom jeziku, slikovni rječnike, vrećice s knjižničnom građom za učenje stranih jezika, a dostupna je i zbirka Goethe Instituta koja sadrži raznovrsne materijale na njemačkom jeziku. 

U isto vrijeme, u 10.00 sati u Čitaonici tiska održat će se i integracijska blagdanska radionica za djecu i odrasle u suradnji s Udrugom slijepih koprivničko-križevačke županije. Radionica je namijenjena i djeci i odraslima, a voditeljica je Tanja Parlov, prof. likovnog odgoja u  Centru za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek” Zagreb.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice