Danijela Martinović predstavlja zbirke poezije “Šalabahter života” i “Neopisivo”

4. ožujka 2020.
Danijela Martinović predstavlja Šalabahter života

U srijedu 11. 3. 2020. u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica koprivničkoj će se publici predstaviti Danijela Martinović. Danijelu Martinović navikli smo gledati na velikim pozornicama, a ovoga će nam puta u nešto intimnijem ozračju predstaviti svoju drugu zbirku poezije.

“Neopisivo” je druga knjiga iz serijala “Šalabahter života”, motivacijskih poetskih zapisa naše poznate pjevačice Danijele Martinović. Prva knjiga, nazvana samo “Šalabahter života”, objavljena je 2016. godine i vrlo je brzo rasprodana. Upravo zbog toga uz “Neopisivo” na tržištu se istovremeno pojavljuje i novo izdanje prvog “Šalabahtera”.

U obje knjige Danijela poziva čitatelje u svoj poetski svijet, u nježno lirsko tkanje opservacija o svijetu, ljubavi i ljudima… U tim tekstovima Danijela vidi široko, a osjeća duboko.

Katkad meka, katkad nepopustljiva, a katkad nježna i zaljubljena, no uvijek svoja i prepoznatljiva Danijela se predstavlja kao zrela pjesnikinja koja suvereno vlada zakonitostima poetskoga kazivanja i svakako će iznenaditi, i to ugodno, mnoge čitatelje koji je doživljavaju “samo” kao pop-pjevačicu. Danijela je ozbiljna i duboka osoba, znatiželjna i zaigrana, osoba koja zapravo ima nekoliko ozbiljnih umjetničkih identiteta i u svima se odlično snalazi.

Obje knjige objavljuje MEDIA BAR iz Zagreba, izdavačka kuća Nevena Kepeskog. Urednik oba izdanja je Gordan Zečić, a dizajnerica Vesna Veselić. Svi zainteresirani dobrodošli su, a ulaz je slobodan!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice