DAN OTVORENIH VRATA Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica

17. rujna 2008.

U subotu, 20. rujna 2008. od 8.00-13.00 sati Knjižnica i čitaonica «Fran Galović» Koprivnica organizira svoj Dan otvorenih vrata.

Od 8.00-13.00 sati u svim odjelima (Dječjem odjelu, Odjelu za odrasle i Stručno-znanstvenom odjelu) moći će se besplatno učlanjivati na godinu dana (uz osobnu iskaznicu), a svi novi članovi na poklon će dobiti knjigu.

Istovremno, pod suncobranima ispred Knjižnice bit će (ras)prodaja otpisanih knjiga (u slučaju lošeg vremena u glavnom ulazu u zgradu).

Od 9.00-11.00 sati u prostoru Čitaonice tiska (na prvom katu) odvijat će se preventivno ispitivanje vida za odrasle i djecu od 4 godine nadalje pod nazivom «Brinimo o vidu» (u suradnji s Općom bolnicom «Dr. Tomislav Bardek» Koprivnica).

U 9.30, 10.30 i 11.30 sati građani će imati priliku upoznati knjižnicu kakvu ne poznaju, odnosno uz stručno vodstvo knjižničara obići svaki njezin kutak, uključujući i veliko spremište knjiga u podrumskom prostoru (sastajalište u Odjelu za odrasle).

U izlozima Knjižnice bit će postavljena izložba fotografija «Dani otvorenih vrata».

Svakako najatraktivniji program koji će se održati u suradnji s Knjižarom «Šareni dućan», a u sklopu «Europskog tjedna kretanja» bit će onaj za najmlađe u vremenu od 11.00–12.00 sati na Zrinskom trgu, u Gradskom parku i pod suncobranima ispred Knjižnice. Pod nazivom “Uberi priču” predškolsku djecu očekuje “berba” slikovnica u Gradskom parku, te zabava s klaunom i književnicama-autoricama «ubranih» slikovnica: Sanjom Lovrenčić, Manuelom Vladić-Maštruko i Anom Đokić Pongrašić (u slučaju lošeg vremena program će se održati u Knjižnici i Knjižari «Šareni dućan»).

Pokrovitelj programa je Grad Koprivnica, a medijski pokrovitelji Radio-Koprivnica i Radio-Drava.

Koprivnički knjižničari se i ove godine vesele susretu sa svojim članovima i onima koji će to tek postati.

D.S.K.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice