Dan otvorenih vrata

9. studenoga 2018.

U subotu 10.11.2018., povodom Dana hrvatskih knjižnica i Dana grada Koprivnice, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se već tradicionalna akcija Dan otvorenih vrata Knjižnice.

Cilj je ove akcije upoznati djecu, mlade i odrasle, prije svega one koji još nisu članovi knjižnice, s knjižničnim uslugama, zbirkama i prostorom knjižnice. Tijekom Dana otvorenih vrata svi se zainteresirani mogu besplatno učlaniti (za učlanjivanje ponesite osobnu iskaznicu), knjige se mogu vratiti bez zakasnine, a u Odjelu za odrasle u prizemlju moći će se kupiti  otpisane knjige iz fonda knjižnice.

Uz to, kroz cijeli prostor knjižnice bit će prigodno postavljena izložba pod nazivom „U novoj zgradi gradske knjižnice želim …“, s ciljem poticanja svih zainteresiranih na nastavak zajedničkog promišljanja o sadržajima buduće, nove zgrade knjižnice koja će biti primjerenija stvarnim potrebama građana Koprivnice te zaista dostupna svim svojim korisnicima.

U 11.00 sati organiziran je vođeni obilazak knjižnične zgrade koji započinje   okupljanjem zainteresiranih u Odjelu za odrasle, a omogućit će svima upoznavanje s dijelovima knjižnice inače dostupnim samo knjižničnom osoblju. Ako želite upoznati tajne kutke knjižnice, zaviriti u prostore knjižničnih spremišta ili saznati npr. koliko točno stubišta postoji u knjižničnoj zgradi, pridružite nam se!

Knjižnica u subotu radi od 8.00 do 13.00 sati.    

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice