DAN OTVORENIH VRATA

20. rujna 2010.

I ovogodišnja akcija Dan otvorenih vrata Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica u subotu, 18. rujna 2010. od 8.00 do 13.00 sati uspjela je usprkos kiši i lošem vremenu.

U 10.00 sati (ispred izloga Knjižnice) otvorena je izložba karikatura «Moj obračun s njima“ Ivana Haramije Hansa (povodom Europskog tjedna kretanja).

U preventivnoj akciji «Brinimo o zdravlju» u suradnji s Poliklinikom Ghetaldus Koprivnica besplatno je ispitan vid kod 31 odraslog i djece.

U akciji «Besplatno Vas učlanjujemo» za građane Koprivnice i okolice učlanjeno je 51 dijete i 93 odraslih.

Vrhunac je i ove godine bio program za djecu i roditelje pod nazivom “Uberi priču” u suradnji s Autorskom kućom iz Zagreba i Knjižarom Šareni dućan Koprivnica, a u sklopu Europskog tjedna kretanja.

Nakon zabave s klaunom, književnicom Sanjom Lovrenčić i ilustratoricom Ivanom Guljašević uslijedila je berba slikovnica za malu djecu i predškolce. Bez obzira što to ove godine nije bilo moguće provesti u Gradskom parku zbog lošeg vremena, djeca su u samoj knjižnici i ove godine ubrala stotinjak slikovnica, a poklone su dobila i od knjižare „Šareni dućan“.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice