DAN OTVORENIH VRATA

21. rujna 2009.

Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica

Subota, 19. rujna 2009. od 8.00 – 13.00 sati

Osvrt i statistika

I ove godine uspješno je proveden Dan otvorenih vrata Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica.

U akciji «Besplatno Vas učlanjujemo» učlanjeno je 131 osoba (52 djeteta i 79 odraslih).

U preventivnim akcijama «Brinimo o zdravlju» u suradnji s oftalmologom i Udrugom za liječene i oboljele od hepatitisa «Hepatos – Koprivnica» vid je ispitalo 10 osoba,a na virus upale jetre (C virus) testirano je 25 osoba (svi negativni).

U akciji “Uberi priču” (“berba” slikovnica u Gradskom parku, zabava s klaunesom Pemzlom Žm – u suradnji s knjižarom «Šareni dućan», a u sklopu «Europskog tjedna kretanja») sudjelovalo je 90 djece predškolske i niže školske dobi.

Ispred Knjižnice je prodano 70-ak knjiga otpisanih iz fonda knjižnice, a u akciju «Knjižnica kakvu ne poznajete» – obilasci knjižnice uz stručno vodstvo knjižničara uključilo se šestero odralih i djece.

U šetnji gradom po romanu «MJESEČEV PROLAZ», čija se radnja odvija u Koprivnici uz vodstvo autora Zvonka TODOROVSKOG i pratnju kostimiranih članova iz Oldtimer kluba «Biciklin» sudjelovalo je troje osoba.

Veliku pozornost izazvala je izložba stvari ostavljenih u knjižnici pod nazivom «Izgubili ste, a ne znate gdje? – Potražite u knjižnici!» .

Pokrovitelj akcije Dan otvorenih vrata Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica bio je Grad Koprivnica, a medijski pokrovitelji Radio-Koprivnica i Radio-Drava.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice