Čitajte e-knjige besplatno!

16. travnja 2020.

Iskoristite mogućnost besplatne posudbe e-knjiga koju nudi Gradska knjižnica Požega. Pokretanjem projekta „E, čitam! e-ČITAM!“ i uvođenjem nove usluge posudbe e-knjiga putem aplikacije ZakiBook za svoje korisnike, Gradska knjižnica Požega velikodušno je ponudila ovu uslugu na tri mjeseca  besplatno svim zainteresiranim čitateljima, iz bilo kojeg kutka Hrvatske. Dovoljno je učlaniti se u Gradsku knjižnicu Požega online putem kako biste  kao član Knjižnice tri mjeseca besplatno mogli posuđivati i čitati e-knjige iz njihove baze.

Uvjeti posudbe e-knjiga:

Mogu se posuditi najviše 2 naslova e-knjige odjednom, odnosno 5 naslova unutar jednog mjeseca koje korisnik može čitati istovremeno na 4 uređaja. Rok posudbe je 21 dan.

Kako biste se online besplatno učlanili na tri mjeseca u Gradsku knjižnicu Požega, potrebno je poslati mail na jednu od adresa: bernardamnr13@gmail.com  ili na mfranculic@gmail.com  ili na irena.jurkovic@gmail.com

VAŽNO: U mailu obavezno treba napisati svoje ime i prezime i adresu stanovanja.

U povratnom mailu iz Gradske knjižnice Požega primit ćete PIN i broj iskaznice koji su potrebni za ulazak u aplikaciju ZakiBook. Isprobajte i uživajte u čitanju!

#Čitam #eČitam #KnjižnicaPožega #OstaniDoma #OstaniKodKuće #ZakiBook #eKnjiga

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice