Ciklus tribina posvećenih održivom razvoju – Kako smanjiti odlaganje otpada na Piškornicu?

28. veljače 2019.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica i Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) u sklopu programa „Zelena knjižnica“ pokreću Ciklus tribina posvećenih održivom razvoju 2019.

Prva tribina na temu Održivo gospodarenje otpadom: Kako smanjiti odlaganje otpada na Piškornicu? održat će se u utorak 5.3.2019. godine u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica s početkom u 18:00 sati.

Uvodna izlaganja u tribinu održat će:
1. Matija Hlebar, predsjednik UZOR-a: “Održivo gospodarenje otpadom u Ciljevima održivog razvoja i prioritetima EU Komisije” te
2. Saša Avirović, dipl.ing.građ., rukovoditelj sektora gospodarenja otpadom GKP Čakom d.o.o.: „Održivo gospodarenje otpadom u Gradu Čakovcu“

Cilj tribine je informirati javnost o važnosti koja se pridaje održivom gospodarenju otpadom na globalnoj i europskoj razini te predstaviti primjer održivog gospodarenja otpadom u Gradu Čakovcu. Krajnji cilj tribine je potaknuti na razmišljanje i pronalaženje praktičnih rješenja za smanjenje odlaganja otpada na lokalno odlagalište otpada Piškornica.

Ovom tribinom ćemo pokušati pronaći odgovor na pitanje: Kako smanjiti odlaganje otpada na Piškornicu?

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice