Bruno Šimleša gostuje u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica

6. listopada 2016.

U srijedu, 12.10.2016. u 19 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica  koprivnička će publika dobiti priliku družiti se s Brunom Šimlešom, jednim od najpoznatijih domaćih autora knjiga s područja popularne psihologije, a sudeći po posudbi u knjižnici, Koprivničanci ga vole i čitaju.

Bruno Šimleša autor je iza kojeg stoje naslovi Sudbina duše, Hvala ti, ljubavi, Savršenstvo kreacije, Škola života, Ljubavologija, U rukavicama mi je ionako prevruće i posljednji Umjetnost života. Za sebe kaže da ne voli klasične bilješke o piscu pa je možda najbolje da ga predstavimo onako kako bi se sam predstavio: „Ja sam sretan čovjek koji uživa u otkrivanju odgovora na ključna životna pitanja. Sretan sam zato što volim sebe kakav jesam. Sretan sam zato što iznimno uživam u onome što već imam u sebi i oko sebe. To mi olakšava trud oko nadvladavanja mana i razvijanja onoga što još nemam u sebi i oko sebe. A to dvoje zajedno mi daje mudrost da prihvatim sve ono što ne mogu i ne trebam promijeniti. Znam da to zvuči jednostavno, iako vjerujte mi, nije bilo nimalo jednostavno postići to, ali sada je zadivljujuće jednostavno živjeti na taj način. Kad si sam prestaneš stvarati probleme, u složenosti života postaje zadivljujuće jednostavno uživati.“

Susret je organiziran u suradnji s nakladničkom kućom Ljevak iz Zagreba, ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a knjige će se moći kupiti po promotivnim cijenama. Dođite i u ove hladne jesenske dane napunite baterije pozitivnom energijom!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice