BOŽIĆ PUTUJE S KOPRIVNIČKIM BIBLIOBUSOM

19. prosinca 2014.

S početkom prosinca koprivnički bibliobus uz podršku svojih korisnika uključio se u obilježavanje nadolazećih blagdana. U bibliobusu su održane pričaonice za učenike nižih razreda osnovnih škola, a korisnici bibliobusa i svi zainteresirani prolaznici mogu razgledati izložbu „Putujući Božić“ čiji su autori najmlađi članovi pokretne knjižnice. 

Tijekom prosinca u bibliobusu su održane i četiri pričaonice na temu Božića. Pričaonice „Zašto volim Božić?“ održane su u Područnim školama Gotalovo i Crnec i u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec, a u pričaonicama je sudjelovalo ukupno pedesetak učenika nižih razreda.

Izložba „Putujući Božić“ postavljena je na inicijativu Bibliobusne službe, a učenici osnovnih škola i polaznici dječjih vrtića s područja koprivničke i đurđevačke Podravine uz podršku i mentorstvo svojih učiteljica i odgajateljica, izradili su vesele i maštovite komade božićnog nakita kojima je ukrašen prostor bibliousa. Prikupljanje božićnog nakita započelo je početkom prosinca, a budući da je prostor premalen da bi se postavilo i ukrasilo božićno drvce, nakit je našao svoje mjesto na stropu bibliobusa. Zvijezde, kuglice, anđele, girlande izradili su učenici nižih razreda iz dvadesetak škola i polaznici petnaestak vrtića. Uglavnom je riječ o grupnim radovima, ali pojedine komade izradili su samostalno i učenici viših razreda – nakon što su ušli u bibliobus i vidjeli izložbu, i sami su dobili inspiraciju! U veselom blagdanskom raspoloženju ulazimo i u 2015. godinu jer će izložba božićnih radova trajati do završetka školskih praznika 12.01.2015. godine.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice