Blagdanske aktivnosti u bibliobusu

21. prosinca 2015.

Koprivnička bibliobusna služba i ove je godine prigodnim programima i izložbom obilježila nadolazeće blagdane. U bibliobusu su održane dvije božićne pričaonice za polaznike starijih odgojnih skupina dječjih vrtića, a svi zainteresirani mogu razgledati i izložbu „Putujući Božić“ čiji su autori učenici osnovnih škola i polaznici vrtića iz mjesta u kojima bibliobus ima svoja stajališta.  

Blagdanske pričaonice održane su za tridesetak malih polaznika u Dječjem vrtiću „Bregunica“ Novo Virje te u Dječjem vrtiću „Dabrić“ Legrad. Bile su inspirirane pričom „Tri strašna zmaja“ Ivane Guljašević, a u veselim raspravama koje su uslijedile nakon odslušane priče, sudionici su razmišljali kakve bi darove zmajevi voljeli naći pod borom. Jednoglasno smo se složili – za zmaja nema boljeg poklona od traktora!

Božićni ukrasi u bibliobusu prikupljaju se od početka prosinca, a ove su godine osmišljeni na temu knjige. Mnogi su izrađeni od stranica starih, otpisanih knjiga, letaka ili radnih bilježnica, a stigli su i pojedini maštoviti ukrasi u obliku knjige ili slova. Bibliobus će u blagdanskom raspoloženju ući i u novu godinu jer će izložba „Putujući Božić“ trajati do 9. siječnja 2016.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice