Biciklom od koprivničke Knjižnice do Koprivničkog Ivanca!

15. travnja 2019.

Pozivamo Vas da se pridružite knjižničarima i članovima Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ na kratkoj biciklijadi do Koprivničkog Ivanca „Biciklom od koprivničke Knjižnice do Koprivničkog Ivanca!“, koja će se održati u utorak, 23.4.2019. od 10.00 do 12.30 sati. Biciklijada će se održati povodom nacionalne manifestacije „Noć knjige“ i bit će dio akcije zagovaranja Nacionalne kampanje za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom „I ja želim čitati!“.

Organizator  biciklijade je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica u suradnji s Općinom Koprivnički Ivanec, Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice”, Muzejom grada Koprivnice i BK Rotor.

Polazak iz Koprivnice, uz policijsku pratnju, bit će u 10.00 sati ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica. U Koprivnički Ivanec, ispred zgrade Društvenog doma, planiran je dolazak oko 10.20 sati. Nakon osvježenja, sudionici bi se ukratko upoznali s najzanimljivijim podacima o općini Koprivnički Ivanec te bi im, u suradnji s Muzejom grada Koprivnice bio predstavljen poznati Ivanečki vez, jedno od najznačajnijih kulturnih nasljeđa našeg kraja i zaštićenog nematerijalnog kulturnog dobra RH. 

Povratak na Zrinski trg očekuje se oko 12.30 sati.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 19.04. u 12 sati osobno u Knjižnici, na broj telefona 622-363(115), putem elektroničke pošte strucni@knjiznica-koprivnica.hr, ili na facebook stranici Knjižnice. Za sudionike mlađe od 16 godina obvezno je nošenje zaštitne kacige.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice