Bibliobusna služba u raspored svojih stajališta uključila objekt Crvenkapica u Kampusu

10. prosinca 2018.

Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica na svoju bogatu listu  stajališta u kojima obilazi vrtiće i škole u općinama te prigradskim naseljima, a i udaljenijim dijelovima Grada Koprivnice, dodaje još jedno stajalište. Radi se o objektu „Crvenkapica“ Dječjeg vrtića „Tratinčica“ koji je smješten u Kampusu te je udaljen od gradske knjižnice. 

     U suradnji s voditeljicom objekta, Mimozom Tatari Strelec, dogovoreno je da će Bibliobus obilaziti „Crvenkapicu“ svaki drugi petak u periodu od 9.30 do 10.30. sati. Tako će slikovnice, knjige i stručna literatura za odgajatelje biti dostupna djeci i odgajateljima koji zbog udaljenosti od svojeg matičnog vrtića i Knjižnice ne mogu u svakom trenutku toj literaturi pristupiti. 

 
 Isto tako, usluge Bibliobusne službe, na ovaj način koristit će otprilike pedesetak vrtićaraca u dobi od treće do pete godine, a nekima od njih, ulaskom u Bibliobus, ovo je bio prvi susret s knjižnicom. Bibliobus će stajati u Kampusu sa stražnje strane vrtića, a raspored dolazaka dostupan je na poveznici:  

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice