“Bibliobus vam dovodi u goste…”: Pavao Pavličić gostuje u Đelekovcu

11. listopada 2016.

U utorak 18.10.2016. u 17 sati u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2016., u Osnovnoj školi Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec gostuje Pavao Pavličić, jedan od najčitanijih i najpopularnijih hrvatskih književnika. Susret je namijenjen odraslim korisnicima i učenicima viših razreda osnovne škole, ukratko, starijoj publici. Budući da je otvoren za javnost, dobrodošli su svi zainteresirani, kako mještani Đelekovca, tako i stanovnici okolnih mjesta,  Koprivnice i ostatka županije.
Pavao Pavličić autor je proznih radova i scenarija za filmove, prevoditelj, sveučilišni profesor na Katedri za komparativnu povijest hrvatske književnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu (redovni profesor u miru), član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Njegov opus broji više od devedeset naslova – osim više od četrdeset romana i osam filmskih scenarija, tu su feljtoni, eseji, memoarska proza, zbirke pripovjedaka i brojni znanstveni radovi.
Književni susret u Đelekovcu organiziran je u sklopu tradicionalnog programa „Bibliobus vam dovodi u goste…“ čiji je cilj u mala mjesta dovesti raznovrsne kulturne sadržaje zanimljive mlađoj i starijoj publici. Prema statističkim podacima koprivničke bibliobusne službe, Pavao Pavličić jedan od najčitanijih i najomiljenijih domaćih autora u manjim mjestima Koprivničko-križevačke županije. Budući da Pavao Pavličić u Đelekovcu ima posebno vjernu publiku, vjerujemo da će ovaj susret biti dočekan s veseljem. Tom prigodom knjige Pavla Pavličića moći će se kupiti po promotivnim cijenama. Svi su dobrodošli!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice