“Bibliobus nekad i sad” – izložba uz 40. obljetnicu Bibliobusne službe

18. ožujka 2019.

   Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica ove godine, točnije 26. ožujka, obilježava 40 godina postojanja te tom prigodom u izlozima knjižnice korisnici i građani imaju priliku pogledati izbor fotografija koje prikazuju život bibliobusa od 1979. godine pa sve do danas.     

   Fotografije koje su se našle među odabranima prikazuju sve djelatnike koji su prošli kroz rad bibliobusa, vjerne korisnike, vozila, aktivnosti koje Bibliobusna služba provodi i koje su sa smijehom dočekane i provedene. Isto tako, ovim fotografijama željeli smo čestitati rođendan svima koji sudjeluju i stvaraju rad Bibliobusne službe, a to su prije svega korisnici koji već 40 godina iskazuju potrebu za knjigom i kulturom te s djelatnicima bibliobusa prenose ljubav prema čitanju u svojim malim lokalnim zajednicama u kojima žive ili rade, a  u okviru odgoja i obrazovanja.   

    Ova izložba je među prvim aktivnostima s kojima koprivnička knjižnica želi obilježiti ovu godinu kao „godinu bibliobusa“ i pokazati koja su to sve mala i velika lica koja koriste usluge bibliobusa, koliko su im one potrebne i koliko ih vesele. 

Fotografije su izložene u sva četiri izloga knjižnice, a sve ih možete pogledati i na poveznici: https://bit.ly/2FcOTys 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice