Bibliobus dovodi u goste Nikolinu Manojlović Vračar

22. listopada 2018.

Zakoračili smo u Mjesec hrvatske knjige pa je tako na red došao i program Bibliobus Vam dovodi u goste… koji ovaj put dovodi Nikolinu Manojlović Vračar, književnicu i multimedijalnu umjetnicu. Manojlović Vračar gostovat će idući ponedjeljak, 29. listopada u Osnovnoj školi Kloštar Podravski i u Područnoj školi Podravske Sesvete. Susret će se u 11.30 održati u Kloštru, a u 13.00 sati u Podravskim Sesvetama.

    Nikolina Manojlović Vračar autorica je i ilustratorica nekoliko slikovnica, a od 2006. piše scenarije i vodi emisiju „Ninin kutak“ na HRT-u. U Kloštru Podravskom i Podravskim Sesvetama  gostovat će sa svojom zbirkom pjesama za djecu “Kako misli jure jednog malog Jure” koja donosi niz malih slika iz života jedne obitelji. Pedesetak pjesama u vezanom stihu, raznolike tematike, zrači stvarnim emocijama, vedrinom bez imalo usiljenosti, govoreći o situacijama koje su djeci dobro poznate, prikazujući svijet unutar dječjeg obzora s humorom i razumijevanjem. Nikolina Manojlović Vračar dobro poznaje svoju publiku i obraća joj se njezinim jezikom, jednostavno i sadržajno, duhovito i osjećajno.

     Program Bibliobus vam dovodi u goste…. dio je redovite djelatnosti koprivničke Bibliobusne službe, putem kojeg se svake godine organiziraju književni susreti i kazališne predstave za djecu u školama uz koje Bibliobus ima svoja stajališta.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice