BIBLIOBUS DJECI DOVODI U GOSTE KNJIŽEVNIKA MLADENA KOPJARA

31. listopada 2012.

U sklopu aktivnosti kojima obilježava Mjesec hrvatske knjige ’12 (15.10.-15.11.), Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica već tradicionalno putem svog Bibliobusa organizira književne susrete s piscem za djecu u školama uz koje Bibliobus ima svoja stajališta. Tako će u ponedjeljak, 5.11.2012., u osnovnim školama u Koprivničkim Bregima i Novigradu Podravskom, gostovati pisac Mladen Kopjar, naš poznati te među djecom i mladima vrlo rado čitani književnik mlađe generacije.
Mladen Kopjar rođen je 1975. u Zagrebu gdje je završio studije prava i bibliotekarstva. Radio je u obje struke, pisao za dnevne novine, a danas je samostalni umjetnik. Priče za djecu uvrštene su mu u desetak čitanki za osnovnu školu. Objavio je romane “Trenutak s Tanjom”, “Čokoladne godine”, “Šifra kineske kornjače” i “Žganci od vanilije”, zbirke priča “Autobus za Mjesec” i “Ljubav, padobranci i izvanzemaljci” (nagrada “Ivana Brlić-Mažuranić”), te slikovnice “Dinosaur Cvjetko” i “Plamenko u lovu na mamuta”.
Književni susret s Mladenom Kopjarom održat će se u ponedjeljak 5.11.2012. od 9.15 do 10.15 h u Novigradu Podravskom za učenike Osnovne škole “Profesor Blaž Mađer” te nakon toga od 10.45 do 11.45 h u Koprivničkim Bregima za učenike Osnovne Koprivnički Bregi.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice