BIBLIOBUS DJECI DOVEO U GOSTE KNJIŽEVNIKA MLADENA KUŠECA

23. listopada 2013.

U ponedjeljak, 21.listopada 2013., u osnovnim školama u Kloštru Podravskom, u Kalinovcu te u Ferdinandovcu gostovao je pisac Mladen Kušec, naš poznati pjesnik, pripovjedač, publicist i novinar.
Bili su to vedri, zanimljivi i poticajni susreti tijekom kojih se pisac predstavio djeci, govorio im o svom novinarskom radu i književnom stvaralaštvu te predstavio neke svoje knjige. U razgovoru s djecom, svojim prepoznatljivim neposrednim i duhovitim pristupom, pokušao im je ukazati koliko je važno da spoznaju sami sebe kako bi jednoga dana mogli postati upravo ono što žele biti. Također skrenuo im je pozornost na to da su im pravi prijatelji oni s kojima žive i druže se u stvarnom svijetu, koji im mogu, kad je potrebno, pomoći, i s kojima mogu dijeliti svakodnevne radosti, ali i svoje male tajne, brige i probleme.
Susreti s Mladenom Kušecom održani su povodom Mjeseca hrvatske knjige ’13 (15. listopada – 15. studenog), u sklopu već tradicionalnog programa Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” i koprivničkog Bibliobusa koji svake godine organizira književne susrete s piscima ili kazališna gostovanja za djecu u školama uz koje Bibliobus ima svoja stajališta.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice