Bibliobus časti predstavom u Đelekovcu

21. listopada 2022.

U okviru programa “U obitelji čitatelji svi” Bibliobusna služba organizira predstavu Kazalište što, kako i zašto uopće? Ludens teatra za učenike viših razreda OŠ Đelekovec, odrasle članove njihovih obitelji i sve zainteresirane mlade i odrasle stanovnike općine Đelekovec, kao i okolnih mjesta.

Inače, radi se o najnovijem programu Bibliobusne službe koji se ostvaruje kompletom raznovrsnih knjiga za različite uzraste, društvenih igara i kreativnih aktivnosti, dostupnim za posudbu u bibliobusu. Kompletom se cijeloj obitelji pruža prilika za zajedničko čitanje, druženje i zabavu. Nabava građe za komplete, provođenje programa i organizacija predstave sufinancirani su od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Koprivničko-križevačke županije. Također, zahvaljujemo općini Đelekovec i OŠ Đelekovec na suradnji u organizaciji ovog programa te što su nam ljubazno ustupili prostor za održavanje.

Predstava će se održati u Domu kulture u Đelekovcu u četvrtak, 27. 10. 2022. s početkom u 18.00 sati, a nakon predstave će glumac Sven Šestak porazgovarati s publikom. Veselimo se vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice