Biblibus posjetio Područnu školu Plavšinac

13. studenoga 2017.

U petak 10.11.2017. bibliobus Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica posjetio je Područnu školu Plavšinac. Bibliobusnu posadu i slikovnice za mali knjižnični stacionar dočekalo je 6 učenika i 4 djelatnika škole, a za posadu je pripremljeno i veliko iznenađenje i čast da prereže vrpcu i svečano otvori čitaonicu i igraonicu u ovoj maloj područnoj školi!

Čitaonica i igraonica uređena je u jednoj od učionica i opremljena računalom, knjigama, slikovnicama i društvenim igrama za učenike. U ovom ugodnom prostoru uči se kroz igru, a svoje su mjesto u čitaonici pronašle i knjige s Dječjeg odjela koprivničke knjižnice koje su u dogovoru s učiteljicom Višnjicom Šestak za Plavšinac odabrali, pripremili i dopremili koprivnički knjižničari.

Prilikom svakog posjeta koprivničke pokretne knjižnice Plavšincu u bibliobusu se upriliči čitaonice za učenike iz Plavšinca, ali ovaj put situacija je bila drugačija – u novoj čitaonici i igraonici održana je čitaonica za bibliobusnu posadu, a čitale su se pjesme iz zbirke Ratka Zvrka „Grga Čvarak“.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice