„Bi ba bućicu, penjem se u kućicu“ – igre uz pokret

12. veljače 2013.

Pričaonica za bebe i malu djecu

U subotu, 16. veljače 2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će pričaonica za bebe i malu djecu pod nazivom „Bi ba bućicu, penjem se u kućicu“ – igre uz pokret. Pod vodstvom odgojiteljica, Marije Sesvečan i Gordane Bonta, djeca i roditelji izvodit će igre uz pokret te kroz njih vježbati koordinaciju pokreta, ravnotežu, preciznost.

Roditelji će saznati na koji način igre uz pokret mogu kod djeteta potaknuti razvoj govora, slušnu percepciju te glazbenu osjetljivost. Knjižničarka Danijela Petrić roditeljima će prezentirati priručnike iz bogate zbirke savjetnika za roditelje kao i slikovnice na zadanu temu.
Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.
Ovaj program provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice