Asertivnost– druga radionica Ivana Ferenčaka u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica

4. svibnja 2018.

U četvrtak 10. svibnja 2018. godine u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se druga u nizu radionica u okviru programa „Zabavnija strana psihologije“. Ovoga je puta glavna tema „Asertivnost“ relativno nepoznato područje na kojem se ipak posljednjih godina sve više radi pa postaje nezaobilazna tema kada govorimo o komunikaciji, posebno poslovnoj. O ovoj će temi na sebi svojstven, stručan i zabavan način, govoriti Ivan Ferenčak, prof.

Znate li prepoznati, razlikovati i primijeniti agresivno, pasivno ili asertivno komuniciranje? Ponekad se čini da je to ustvari jednostavno, no tek kad pokušamo dokučiti prema kome, kada i prema kakvim osobama iz našeg okruženja možemo biti asertivni, spoznajemo delikatnost tehnike asertivnog komuniciranja. Razlog je tome čak i razumljiv. Nas nisu u našoj najranijoj dobi učili tehnikama komuniciranja, osobito ne asertivnog komuniciranja. Potrebu takvog načina komuniciranja treba osvijestiti, prepoznati i prakticirati u obitelji, među prijateljima i naročito u poslovnom okruženju.

Ivan Ferenčak završio je studij psihologije i sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.  Bio je prvi psiholog u Podravki, prvi psiholog koji se počeo baviti jednom novom temom – psihologija prodaje i napisao priručnik na tu temu, a prvi se počeo baviti i treningom prodajnog osoblja na prostoru bivše države. Tijekom života stalno se stručno usavršavao u zemlji i inozemstvu te svoja znanja prenosio kao trener zaposlenicima mnogih važnih koprivničkih i hrvatskih tvrtki.

Radionice su besplatne, a svi zainteresirani dobrodošli su!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice