Ante Tomić ispunio Knjižnicu i čitaonicu „Fran Galović“ Koprivnica do posljednjeg mjesta

9. studenoga 2018.

U srijedu, 7.11.2018. povodom Dana grada Koprivnice održan je književni susret s popularnim novinarom i književnikom Antom Tomićem u koprivničkoj knjižnici „Fran Galović“. Prostor koprivničke knjižnice ponovno je bio premalen za sve zainteresirane Koprivničance koji su htjeli sudjelovati na susretu te su neki od njih morali tijekom susreta stajati.

Ovo je Tomićev prvi posjet Koprivnici, no uz ovaj ga grad veže i jedna kratka priča koju je sponzorski napisao za našu Podravku pod naslovom Vegeta blues.

Tomić je istaknuo da je novinarstvo njegov stvaran poziv u kojem se najugodnije osjeća i da su novine medij u kojem najviše uživa raditi jer tako dopire do većeg broja čitatelja – posebno preko kolumne u Jutarnjem listu. Na pitanje je li nekim svojim tekstom bio nezadovoljan istaknuo je da mu najviše smeta ako nije uspio temu prezentirati na vrlo jasan, a najčešće i humorističan način. Takav je bio i susret s njim – vrlo detaljan s mjerom smijeha i ozbiljnosti. Uz splet čitanja i splet pitanja večer u društvu s Antom Tomićem proletjela je, a zbog činjenice da se morao žuriti na vlak, neka od pitanja koja su posjetitelji imali za njega ostala su neodgovorena, ali samo do neke druge prilike poput predstavljanja nove knjige za koju se nadamo da će uskoro izaći.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice