Aktivnosti Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ u Koprivničkom klimatskom tjednu

19. ožujka 2014.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ i ove godine priključuje se obilježavanju Koprivničkog klimatskog tjedna od 21.3. do 29.3.2014.godine. Od petka, 21.3. do ponedjeljka, 31.3.2014. u izlozima Knjižnice bit će postavljene izložbe pod nazivom „Poplava potoka Koprivnice u prošlosti“ i „Priče iz knjižničnog Eko-kutića”.
U okviru prve izložbe prezentirat će se knjige i časopisi na spomenutu temu kao i zanimljivi prikazi poplava u našem gradu na starim razglednicama, dok će se drugom izložbom predstaviti knjižnična građa kojom se djeca već od najranije dobi mogu senzibilizirati o zaštiti okoliša.
U ponedjeljak, 24. ožujka 2014. od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem odjelu Knjižnice održat će se „Zelena pričaonica“ za djecu predškolske dobi (od 4 godine nadalje). Pričaonica će se provesti u suradnji s Udrugom UZOR HRVATSKE u kojoj će se kroz aktivnosti poučiti djecu na koji način i oni mogu doprinijeti očuvanju okoliša. Voditeljice „Zelene pričaonice“ bit će Nikol Bali i volonteri Udruge za održivi razvoj „UZOR Hrvatske“.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica od početka 2013. provodi projekt „Zelena knjižnica“ kojim nastoji građane upoznati s ekološkom problematikom te širiti svijest o nužnosti očuvanja okoliša.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice