Ako već niste, glasajte za Knjižnicu i čitaonicu „Fran Galović“ Koprivnica!

29. travnja 2015.

Podsjećamo da je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica  nominirana za Nagradu WSIS- World Summit on Information Society Project Prize 2015. Nagrade se dobivaju na temelju glasanja javnosti, a rok je 1.5. 2015.

 Natječaj za WSIS nagrade je platforma kako za identificiranje i predstavljanje  uspješnih modela rada koji se lako mogu primijeniti, tako i za isticanje nositelja tih projekata zbog njihovog truda pri ostvarivanju WSIS-ovog cilja – uključivog i održivog informacijskog društva. Cilj ove organizacije jest pružiti registar aktivnosti koje provode vlade, međunarodne organizacije, privatni sektor, civilno društvo i drugi subjekti.

Koprivnička knjižnica nominirana je za svoj program potpore romskoj zajednici za koji je već osvojila dvije međunarodne nagrade – nagradu EIFL-PLIP (Electronic Information for Libraries – Public Libraries Innovative Programmes) u 2013. i nagradu ALA-e – Američke knjižničarske organizacije u 2014.

Mrežna stranica je na engleskom jeziku te je za prijavu i glasanje potrebno osnovno poznavanje engleskog jezika.

1. Za glasanje je potrebno registrirati se i logirati (kliknite na VOTE) – više na

2. Nakon toga kliknite na sljedeću poveznicu gdje se mogu vidjeti sve kategorije i nominirani projekti: . Glasati možete za jedan projekt u svakoj kategoriji.

3. Koprivnička knjižnice nominirana je u kategoriji C17. ETHICAL DIMENSIONS OF THE INFORMATION SOCIETY [kliknite na kućicu broj 17]

Support to Roma people, Public library “Fran Galović” in Koprivnica, CROATIA

Pročitajte više o WSIS-u i natječaju na sljedećoj poveznici

 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice