Akcija „Tražimo najstariju slikovnicu u Koprivnici“

30. rujna 2013.

Pamtite li svoju najdražu slikovnicu? Čuvate li još uvijek slikovnice iz djetinjstva? Prisjetite se onih koje imaju posebno mjesto u Vašem srcu. Imaju li one svoje posebno mjesto na polici?
Od ponedjeljka, 30. rujna do subote, 30. studenoga 2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica provodit će se akcija „Tražimo najstariju slikovnicu u Koprivnici“ koja je pokrenuta povodom 35. obljetnice Pričaonice, najstarijeg knjižničnog programa za poticanje čitanja predškolaca. Ova akcija nije prva takve vrste u Hrvatskoj, već je osmišljena po uzoru na akciju pokrenutu 2009. godine u Rijeci.
Pozivamo sve građane i institucije grada Koprivnice i okolice da se pridruže našoj akciji u potrazi za najstarijom slikovnicom u gradu. Zavirite u svoje kućne biblioteke, ormare, tavane i podrume, prisjetite se svoje najdraže slikovnice, pronađite djelić svog djetinjstva te ga podijelite s nama.
Vašu najstariju slikovnicu posudite Dječjem odjelu Knjižnice za izložbu. Najstarija slikovnica čitat će se u Pričaonici te će se time zaključiti ova akciju i ujedno obilježiti 35. obljetnica najdugovječnijeg program za djecu u koprivničkoj knjižnici.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice