„ADHD – izazovi u adolescentskoj dobi“ – predavanje Ozane Mikulić

14. ožujka 2019.

U ponedjeljak, 18.3.2019. u 17 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica, u suradnji s Udrugom „MOJA“, Ozana Mikulić održat će predavanje na temu „ADHD – izazovi u adolescentskoj dobi“.

Udruga „MOJA“ djeluje na širem koprivničkom području, a uskoro svoj rad planira proširiti i na druge dijelove Hrvatske. Udruga je specijalizirana za pružanje podrške djeci s ADHD-om i njihovim roditeljima, a njezina predsjednica i osnivačica je Maja Ostriž. Stručni kadar udruge čine odgajatelji i edukacijski rehabilitatori koji provode radionice i druženja za djecu i roditelje već 3. godinu za redom. 

Ozana Mikulić studentica je 5. godine Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i diplomantica je na smjeru Motoričkih poremećaja, kroničnih bolesti, art-ekspresivnih terapija i sofrologije. Znanstveno područje kojim se najviše bavi i koje je ujedno tema njezinog diplomskog rada jest poremećaj hiperaktivnosti i deficita pažnje, poznatiji kao ADHD. Već 2 godine Ozana kontinuirano provodi radionice za roditelje djece s ADHD-om te edukacije za odgajatelje na području Koprivničko-križevačke županije i grada Zagreba. 

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom interaktivnom predavanju na kojem će se govoriti o izazovima s kojima se susreću adolescenti s ADHD-om i njihova okolina te kako to utječe na njihov psihološki status, depresiji kao čestom komorbidnom simptomu ADHD-a i različitim vrstama terapije ADHD-a.  

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice