5. Zdravstveni susret pod suncobranima

10. kolovoza 2015.

U petak, 14.8.2015. održat će se „Zdravstveni savjeti pod suncobranima“ s početkom u 10.00 sati na terasi ispred knjižnice. Profesorica psihologije Tihana Kosi govorit će o  pozitivnoj psihologiji „Mislite pozitivno!“. U programu će sudjelovati i učenici usmjerenja za medicinske sestre: Žaklina Rakoš i Sara Pongrac koje će sudionicima mjeriti krvi tlak i indeks tjelesne mase.

U predavanju će biti govora o tome kako naše misli utječu na naše ponašanje i emocije te kako promjenom načina razmišljanja možemo postići bolju regulaciju osjećaja i veće zadovoljstvo u životu te steći veću psihološku otpornost na stresne događaje.

Tihana Kosi psiholog je u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Radi s djecom i odraslima kroz psihodijagnostičke i terapijske postupke. Na supervizijskom je stupnju kognitivno-bihevioralne terapije te polazi poslijediplomski studij kliničke psihologije.

Jeste li znali da i knjige mogu biti ljekovite? Uz ovaj zdravstveni susret preporučujemo vam:
Jorge Bucay – Ispričat ću ti priču
Iako pokazuje da život nije jednostavan, nego naprotiv vrlo kompliciran, ova knjiga prepuna je optimizma. Autor nam otkriva da je pripovijedanje najjači i najbolji lijek za sve, da bez govora nema čovjeka i da bez komunikacije nema ljudskog društva. Knjigu možete posuditi u Odjelu za odrasle!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice