4. Zdravstveni susret pod suncobranima – Ljekovita moć plesa

22. kolovoza 2018.

U petak, 24. 8. 2018. godine u 10 sati održat će se četvrti u nizu ovogodišnjih Zdravstvenih susreta pod suncobranima u dvorištu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica i Kina. O ljekovitoj moći plesa govorit će Marina Tomac Rojčević. Učenici i nastavnici usmjerenja za medicinske sestre/tehničare opće njege Srednje škole Koprivnica zainteresiranima će mjeriti krvni tlak, razinu šećera u krvi i indeks tjelesne mase, a knjižničari će preporučivati knjižničnu građu na temu Zdravstvenog susreta.

Ples je jedinstveni način izražavanja pojedinca vlastitim tijelom, a želja za ritmičkim pokretom i plesnim izrazom, izričajem, prirođena je svakome od nas. Plesom omogućujemo opuštanje i rušimo zapreke koje nas koče u svakodnevnoj komunikaciji. Osim u prevenciji zdravlja, ples uvelike utječe i na razvijanje socijalnog i kulturnog identiteta i kao takva aktivnost preporučljiv je svakome.

Pozivamo sve zainteresirane za ovu temu da se priključe ovom Zdrastvenom susretu i u ugodnom razgovoru s Marinom Tomac Rojčević  postave pitanja koja imaju na ovu temu.

Zdravstveni susreti pod suncobranima provode se u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ i Srednjom školom Koprivnica. U slučaju lošeg vremena susret će se održati u Čitaonici tiska na 1. katu Knjižnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice