37. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja

16. svibnja 2019.

U Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica održat će se 37. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja u petak 17.5.2019.

Povod je obilježavanje visokih i važnih, nezaobilaznih obljetnica  u kulturnoj povijesti naše Županije – 40. obljetnice bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica i  10. obljetnice bibliobusne službe Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci. Tom prigodom održat će se u koprivničkoj knjižnici 37. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja koja okuplja knjižničare iz Virovitičko-podravske županije,  Bjelovarsko-moslavačke županije i Koprivničko-križevačka županije. Posebni gosti će biti knjižničari iz susjedne Međimurske županije, koji će sa svojim bibliobusom sudjelovati na   Festivalu bibliobusa zajedno s koprivničkim bibliobusom i križevačkim biblikombijem ispred koprivničke Knjižnice od  8.30 do 13.30 sati. Posjetit će ih djeca iz koprivničkih dječjih vrtića i osnovnih škola, a pozivaju se i odrasli da proslave rođendane naših putujućih knjižnica uz pričanje priča i vesela iznenađenja.  

U sklopu Skupštine održat će se stručni dio na temu „Inkluzivnih knjižničnih usluga“ i radni dio. Usto, svoje knjige predstavit će prigodnim izložbama naši nakladnici Meridijani i Šareni dućan, a naš kraj predstavit će i Folklorni ansambl Koprivnica s izvedbom tradicijskih podravskih pjesama. Donaciju promotivnih materijala osigurale su Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica grada Koprivnice te Podravka. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice