2. LJETNA TRŽNICA KNJIGA

20. srpnja 2011.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira drugu po redu LJETNU TRŽNICU KNJIGA koja će se održati u subotu, 30. srpnja 2011. od 9.00 do 13.00 sati u Gradskom parku.
Dugogodišnja tradicija organizacije Ljetne tržnice knjiga dokaz je da građani Koprivnice vole čitati, nadopuniti svoje kućne biblioteke ili zamijeniti svoje knjige s drugim naslovima. Pored knjiga, tržnica je mjesto za razmjenu stripova, časopisa, gramofonskih ploča, CD-a, poštanskih maraka , školskih udžbenika i sl. Na tržnici knjiga održanoj u lipnju ove godine svoje sudjelovanje prijavilo je čak sedamnaest građana.

Knjižnica i čitaonica «Fran Galović» poziva građane, knjižare i nakladnike da prijave svoje sudjelovanje na 2. Ljetnoj tržnici knjiga. To mogu učiniti osobno u radno vrijeme Knjižnice, na Zrinskom trgu br. 6, na e-mail adresu info@knjiznica-koprivnica.hr ili na broj telefona 048/622-363, najkasnije do srijede, 27. srpnja, u 15.00 sati. Svi zainteresirani građani imaju mogućnost besplatnog korištenja štandova. Na ovoj tržnici knjiga svoje sudjelovanje već su prijavili poznati nakladnici i knjižari Algoritam, Šareni dućan i Tenor.
U slučaju jake kiše tržnica se neće održati.
Kontakt osoba za daljnje informacije: Karlo Galinec, tel. 622-363/115

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice