2. LJETNA TRŽNICA KNJIGA ’08.

18. srpnja 2008.

Knjižnica i čitaonica «Fran Galović» poziva sve građane, knjižare i nakladnike koji žele ponuditi na prodaju knjige, časopise, razglednice i sl. da prijave svoje sudjelovanje na drugoj ovogodišnjoj Ljetnoj tržnici knjiga, koja će se održati u subotu, 26. srpnja 2008., od 9,00 do 13,00 sati.
Prijave se primaju na broj telefona 048/622-363, ili osobno u Knjižnici, na Zrinskom trgu br. 6, i to najkasnije do četvrtka, 24. srpnja, do 15,00 sati – kako bi se na vrijeme osigurao dovoljan broj štandova koji će već tradicionalno biti postavljeni u hladu gradskog parka.
Na Tržnici će se i ovaj put moći vrlo povoljno kupiti otpisane knjige i periodika iz fonda Knjižnice, a u ponudi se očekuje i veliki izbor knjiga, udžbenika, slikovnica, časopisa, stripova, razglednica i drugog tiskanog materijala iz privatnih zbirki ili iz ponude knjižara i nakladničkih kuća.
U slučaju kiše, Ljetna tržnica neće biti održana, ali otpisane naslove iz fonda Knjižnice možete tijekom srpnja i kolovoza također razgledati i kupiti na štandovima ispred zgrade Knjižnice, svakog radnog dana od 8,00 do 12,00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice