2. fotografski natječaj “Uhvaćeni u čitanju” u bibliobusu

15. listopada 2019.

S ciljem promicanja zabavne strane čitanja i pismenosti u svim oblicima, Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“, provest će drugi po redu Fotografski natječaj pod nazivom „Uhvaćeni u čitanju“. Natječaj će se provoditi u Mjesecu hrvatske knjige, koji se ove godine održava pod motom U ritmu čitanja, posvećenom glazbi. Po završetku će tri najbolje fotografije natječaja primiti nagradu. Pobjednika će odabrati djelatnici Bibliobusne službe, a ocjenjivat će se kreativnost, originalnost, pogođen moto Mjeseca hrvatske knjige i humor svake fotografije. 

Fotografski  natječaj počinje 15. listopada i traje do 15. studenog. U natječaju mogu sudjelovati korisnici Bibliobusne službe. Pozivamo sve da oslobode svoju kreativnost, pojačaju glazbu dok čitaju ili pak čitanjem pokušaju nadglasati glazbu, a možda i zapjevaju dok čitaju i naravno dok to rade, nek ne zaborave imati fotoaparat pored sebe. 

U natječaju se može sudjelovati tako da se pošalje fotografija u digitalnom obliku s podatcima koji su nam potrebni u svrhu odabira najbolje: ime i prezime autora fotografije, adresa i broj telefona, a poruka mora sadržavati naznaku „Uhvaćeni u čitanju“. Fotografije trebaju sadržavati osobu ili više njih  koja čita/čitaju i biti poslana na adresu bibliobus@knjiznica-koprivnica.hr ili petra@knjiznica-koprivnica.hr. 

Tri najbolje fotografije objavit ćemo na mrežnim stranicama Knjižnice i društvenim mrežama Bibliobusne službe, uz prethodno obavještavanje autora. Mole se autori fotografija da obrate pažnju  na naš Pravilnik o zaštiti osobnih podataka, dostupan na web stranici Knjižnice,   te da istovremeno ishode  svaku  potrebnu dozvolu za fotografiranje kako bi  zadovoljili  Opću Uredbu o zaštiti osobnih podataka. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice