14.8.2008

14. kolovoza 2008.

Ponedjeljak, 18.08.2008. od 10.00 do 11.00 sati (pod suncobranima ispred Knjižnice ili u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska na prvom katu Knjižnice)

Konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima “Zajedno do zdravlja” (u suradnii s Općom bolnicom “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica i Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije

TEMA: Prevencija i rano otkrivanje raka – mr. sc. Davorka Gazdek, dr. med. (Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije )

Znanstvena istraživanja pokazuju da se jedna trećina razbolijevanja od raka može spriječiti. Što sami možemo učiniti da spriječimo obolijevanje od raka? Sve zainteresirane osobe moći će dobiti besplatno trakice za testiranje i rano otkrivanje raka debelog crijeva.

Ponedjeljak, 18.08. 2008. od 16.30 do 18.00 sati (Dječji odjel)

Ljetna pričaonica za predškolce – “Zvučna slikovnica – što je to?”. Voditeljica: Branka GRUDIĆ, odgajateljica

Srijeda, 20.08.2008. u 10.00 sati (pod suncobranima ispred Knjižnice ili u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska na prvom katu Knjižnice )

Kreativna radionica za djecu i odrasle “Oslikavanje svile”. Voditeljica: Ljubica Živko, prof. defektolog s članovima Kluba”Latica”, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom-

Ovu radionicu održat će osobe s mentalnom retardacijom i njihova agilna mentorica Ljubica Živko, prof. defektolog. Prenijet će Vam znanje o oslikovanju svile (materijal je osiguran), kao i dio svoje izuzetne kreativnosti.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice