1. LJETNA TRŽNICU KNJIGA 2014.

11. lipnja 2014.

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica i ove će godine organizirati Ljetne tržnice knjiga u Gradskom parku. Prva ovogodišnja tržnica knjiga održat će se u subotu, 21.6.2013. od 9.00 do 13.00 sati.
Svi građani, knjižari ili nakladnici koji žele ponuditi na prodaju ili razmjenu knjige, školske udžbenike, časopise, stripove, gramofonske ploče, CD-e, DVD-e i sl. na prvoj Ljetnoj tržnici knjiga u subotu, 21. lipnja 2013. mogu rezervirati štand do srijede, 18. lipnja dolaskom u Knjižnicu ili pozivom na broj telefona 048/622-363 (kućni 115 ili 107) ili putem elektronske pošte: info@knjiznica-koprivnica.hr.

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” ponovno će na prodaju ponuditi otpisane knjige iz svog amortiziranog fonda po povoljnim cijenama, a poznati nakladnici ponudit će svoja izdanja uz značajne popuste.

Osim toga, Knjižnica će na svim ovogodišnjim Tržnicama knjiga na svojem štandu prikupljati informacije o svima onima koji se žele uključiti u akciju prikupljanja obiteljskih sjećanja, dokumenata i predmeta svojih predaka koji su sudjelovali u Prvom svjetskom ratu. Uz to, svi zainteresirani mogu se javiti i u Knjižnicu tijekom radnog vremena, kako bi se Koprivnica što spremnije uključila u nacionalnu kampanju i Dan prikupljanja sjećanja na Prvi svjetski rat sredinom rujna.

Dođite i ugodno provedite subotnje jutro s knjigom!

U slučaju jake kiše, Ljetna tržnica knjiga neće se održati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice