Matija preporučuje

Nikica / [Jean-Jacques] Sempre, [Rene] Gosciny 

Francuski pisac R. Goscinny, opisao je u svojim veselim pričama nestašnog dječaka Nikicu i njegove školske prijatelje. Oni su tipični osnovci koji bi se radije igrali nego išli u školu i učili. Što bi voljeli više od škole otkrit će vam ove vesele priče, a u njima ćete otkriti i svoje vlastite želje.

Tajni dnevnik Adriana Molea : (13 3/4 god.) / Sue Townsend

˝Tajni dnevnik Adriana Molea: (13 3/4 god.)˝ nevjerojatno je duhovita ispovijed mladića kojeg muče obiteljski, školski i pubertetski problemi. Adrian iskreno bilježi sve svoje dnevne brige, od dana do dana, sa smionošću koja nije poznata u prozi ovoga žanra.

Smogovci : romančić za nešto stariju djecu i prilično mladu mladež / Hrvoje Hitrec

Radnja romana zbiva se u rubnoj zagrebačkoj četvrti Peščenici, u naselju Naselak 70-ih godina prošlog stoljeća.Ova četvrt ima svoje čudake, svoje umjetnike, svoje fakine, svoje ljubavne parove.

Posada oklopnog vlaka / Milivoj Matošec

Avanturističko-akcijski roman u kojem se govori o životu djece i njihovim pustolovinama na prostoru predgrađa u blizini postaje vlaka.

Filip, dječak bez imena / Anto Gardaš

˝Filip, dječak bez imena˝ priča je o dječaku koji je s 2 godine stradao u nesreći i od tada je njegov identitet nepoznat. Štićenik je Doma za djecu i mladež i već deset godina traga za svojom obitelji. Događaji koji se nižu u romanu, postepeno otkrivaju tajnu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice