Luca preporučuje

Gospodin Gnjus / David Walliams

Još jedan hit roman za djecu Davida Walliamsa! Chloe je najosamljenija djevojčica na svijetu. No,upoznaje gospodina Gnjusa, gradskog skitnicu. On je jedina osoba koja je ikada bila dobra prema njoj pa ga, kad mu zatreba mjesto za boravak, odluči smjestiti u svoju vrtnu kućicu. Nije ni svjesna posljedica koje se spremaju, kao ni tajni gospodina Gnjusa.

Najgora djeca na svijetu 3 / David Walliams 

Roman Najgora djeca na svijetu 3 donosi nam novih 10 urnebesnih priča uz izvrsne ilustracije Tonyja Rossa o djeci koja imaju grozne navike. Ove zbirke priče izvrsne su za oklijevajuće čitatelje zato što su kratke, djeca se mogu poistovijetiti s likovima u bilo kojem trenutku te čitati uz puno smjeha.

Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet / [tekst i ilustracije] Kate Pankhurst 

Ova je knjiga prepuna zadivljujućih žena koje su postigle nevjerojatne stvari slijedeći svoja srca, talente i snove. Prekrasne ilustracije i zanimljive činjenice savršena su inspiracija i uvod u predstavljanje samo nekoliko sjajnih žena koje su pomogle oblikovati svijet u kojem živimo. Budi odvažna, domišljata i uporna poput njih. Vjeruj u sebe i pripremi se za vlastitu pustolovinu!

Dnevnik Pauline P. / Sanja Polak

Zbirka toplih, duhovitih priča raspoređenih po mjesecima u godini, pisana u prvom licu. Djevojčica Paulina P., razgovorljiva, puna ideja, snalažljiva i maštovita, uči svoju životnu školu na postupcima roditelja, prijatelja, baka, među školskim društvom. Uvijek ima što za reći, nešto za sanjati i ponešto za zažmiriti. Ipak, najbolje joj idu zaključivanje i pisanje P.S.-ova poslije svake priče. Domišljata i lukava, lako će nas poučiti kako da maminu pažnju usmjerimo na sebe, kako da povećamo džeparac, kako da pričamo kada nam kažu da smo dosadni… ali će i pošteno priznati kada učini nešto što je daleko od lijepog i pristojnog ponašanja.

Legenda o Kevinu : skroz super knjiga / [tekst] Philip Reeve i [ilustracije] Sarah McIntyre 

Što je to na nebu? Ptica? Avion? Ne, to je Kevin! Magična oluja ponese letećeg ponija Kevina i – TRES! – baci ga na Maxov balkon. Grad je zbog olujnog nevremena poplavljen i pod opsadom zločestih morskih majmuna! Uz Maxove sjajn ideje i veliku zalihu keksi, može li ovaj herojski duo spasiti grad?

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice