Katja preporučuje

Gricko : čudovište koje gricka knjige / Emma Yarlett

Gricko je maleno žuto čudovište koje voli grickati sve oko sebe, a najviše knjige. Tako je progrickao i put iz ove slikovnice i našao se u priči o Zlatokosi, Crvenkapici i Janku. Vedar, brz i jako gladan priče pogrickao je dijelove tih priča i napravio pravu pomutnju. Razigrane ilustracije, pogrickane stranice,te listovi različitih dimenzija pridonose dinamičnosti i uvjerljivosti sadržaja.

Mrljek i Prljek : knjiga bljakavih priča o higijeni / Jelena Pervan

Kada netko ne brine o higijeni dolaze mu Mrljek i Prljek da naprave nered i izazovu nevolje. Sve četiri dosad objavljene priče o ovim bljakavim bakterijama od sada su dostupne i u ovom objedinjenom izdanju tvrdih korica.

Čovpas / napisao i nacrtao Dav Pilkey

Kada se Greg- policijski pas i njegov policajac ozlijede na poslu, nakon liječničke operacije dolazi do povijesnog trenutka. Nastaje Čovpas, s glavom psa i tijelom čovjeka, koji ima pravi nos za pravdu te riješava probleme sa svakojakim zlikovcima. Ali može li se on oduprijeti pozivu divljine da odgovori na dužnost? U ovoj humorističnoj knjizi Čovpas istražuje teme kao što su empatija, upornost i iskrenost prema sebi i slijeđenju svojih snova i ciljeva.

Pale sam na svijetu / Jens Sigsgaard

˝Pale sam na svijetu˝ poznata je priča o dječaku koji je ostao potpuno sam na cijelom svijetu i mogao je činiti što god poželi. U početku je bilo zabavno, ali ale se ubrzo zaželio roditelja i prijatelja.

Findus / [tekst i ilustracije] Sven Nordqvist

Među poljima i livadama smjestilo se malo gospodarstvo. Tu žive starac Pettson i mačak Findus. Jednoga dana Findus je izmislio novu igru. On skriva stvari, a Pettson ih treba pronaći. To je Pettsonu ispočetka bilo malo teško, ali uz pomoć Findusa i kokoši svaki se zadatak lakše riješi. A poslije naporne potrage, najbolje je okrijepiti se ukusnim palačinkama!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice