Promocija zbirke pjesama / Una Bebek: Srce mi se smije

16. listopada 2020.

U utorak, 20. 10. 2020. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se promocija zbirke pjesama desetogodišnje Une Bebek. U programu će uz autoricu Unu Bebek i sestru Reu sudjelovati književnica za djecu Željka Horvat Vukelja, učiteljica Ines Turk i knjižničarka Danijela Petrić.

Una Bebek desetogodišnja Koprivničanka, vesela je i zaigrana djevojčica, iskrena i osjetljiva na nepravdu. Učenica je OŠ „Braća Radić“, a  na pisanje  pjesama potaknula ju je učiteljica Ines Turk. U svojoj prvoj zbirci pjesama Una nam se predstavlja kao prava pjesnikinja. Zaigrano i spretno zapisuje svoju svakodnevicu i podsjeća nas kako je lijepo biti dijete. Književnica za djecu Željka Horvat-Vukelja u recenziji  ističe: Unini stihovi djeluju tako privlačno i pitko. Sve je to Uni kao igra. Mlada, bez iskustva, još dijete, a cjelovita pjesnikinja.

Promocija zbirke pjesama „Srce mi se smije“ održat će se u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice s početkom u 19.00 sati uz pridržavanje epidemioloških mjera.  Budući da je broj posjetitelja ograničen, za sudjelovanje je potrebna prijava u Dječjem odjelu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice