Predstavljanje knjige „Tajkunova kći“ Dragane Radusinović Tafra

2. rujna 2020.
Dragana Radusinović Tafra

U srijedu, 9.9.2020. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predstavljanje knjige Dragane Radusinović Tafra pod naslovom „Tajkunova kći“. Predstavljanje će se održati u dvorištu knjižnice i kina, a u slučaju lošeg vremena u Stručno-znanstvenom odjelu.

Roman „Tajkunova kći“ Dragane R. Tafra vodi nas u svijet obiteljskih vila, privatnih aviona, dijamantnog nakita i skupih automobile kojima se razmeću novi balkanski bogataši, posežući za privilegijama svjetske elite. Kroz ljubavnu dramu i sudbinu tranzicijske princeze, roman ispričan kroz smijeh i suze, prikazuje kritičnih devet godina tajkunskog carstva i opisuje odnose i način poslovanja koji su moćnima donosili golema bogatstva, ali i koji su, jasno je na kraju, prohujali s vihorom.

Dragana Radusinović Tafra rođena je 1979. godine u Puli. Završila je Opću gimnaziju Pula i diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Kao novinarka i reporterka sudjelovala je pokretanju i radu značajnih poslovnih medija poput Poslovnog dnevnika, tjednika Lider i hrvatskog izdanja američkog časopisa Forbes koji je na domaćem tržištu izlazio osam godina. Zapažene novinarske analize poslovanja velikih i malih hrvatskih kompanija te priče o istaknutim ljudima domaćeg biznisa i njihovim poslovnim filozofijama pisala je za Jutarnji list i magazin Globus. Danas piše kolumnu “Liberalna kapitalistica” za portal Direktno i surađuje s magazinom Start.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice